23
Про нас
ico
  • 4e36d09844db3c0b85f1943dc217d6334dc44f30.jpg

    FABBRICA італійський ресторан з українськими продуктами

    Українські продукти. Одним з головних принципів на FABBRICA є використання виключно українських продуктів, переважно локальних фермерських. Ми усвідомлювали, що з таким підходом не досягнемо автентичності смаку італійських страв, та власне прагнули іншого. Від самого початку вирішили експериментувати і запропонувати нові страви на перетині культури приготування італійської кухні та унікальності свіжих місцевих продуктів. Так до прикладу, в нас немає піци з морепродуктами, але є піца з гірською фореллю чи паста з карпатськими грибами.

    Власне виробництво. На FABBRICA ми принципово не використовуємо магазинні продукти готового виробництва. Скажімо, в нас немає магазинних соків чи води. Натомість варимо власні лимонади і морси. Морозиво також робимо вручну.

    Живий вогонь. Страви, приготовані на живому вогні, завжди вирізняються. Ми використовуємо піч ручної роботи від відомого неаполітанського майстра Стефано Ферара. Унікальність цієї печі полягає в тому, що страви в ній готуються за температури понад 400 °C і, в результаті, отримують менший час теплової обробки.

    Борошно свіжого помолу. Зерно зберігає всі поживні речовини протягом семи років. Проте, одразу після помолу, воно починає інтенсивно їх втрачати. Так, на кінець другого тижня, в змеленому борошні залишається лише 5-10% корисних речовин. Тому, на FABBRICA, ми щодня мелемо свіже борошно на унікальному млині ручної роботи від Діттера Вальднера. Зерно твердих сортів, яке ми використовуємо, вирощує для нас під Уманню монах Олексій. Ми не очищуємо наше борошно від висівок повністю, оскільки в них містяться необхідні людському організму мікроелементи. Це надає борошну характерного темнішого кольору, а нашим стравам – особливого смаку.

    Відкритість. FABBRICA спроектована таким чином, щоб практично всі робочі процеси були відкриті поглядам гостей. Ви можете на власні очі бачити як мелють борошно, ліплять фреш-пасту, готують піцу та інші страви безпосередньо в залі.

    Доступність. Від самого початку ми ставили за мету зробити заклад з доступними цінами за безкомпромісної якості, оскільки, віримо у філософію «ресторан на кожен день». Тому, в нас ви не знайдете широкого меню чи дорогих страв, проте, завжди можете розраховувати на свіжість і якість продуктів за доступною ціною.

    Танці. Ну, і… ми танцюємо. Щоп’ятниці і щосуботи, ближче до закриття, влаштовуємо невелике танцювальне шоу. Це просто треба побачити :)